برنج عنبربو یکی از انواع برنجهای خوشعطر و با کیفیت ایرانی است که عمدتاً برنج عنبربو در جنوب کشور و در استان خوزستان کشت می شود. اهواز، دزفول و اندیمشک از جمله شهرهایی هستند که این نوع برنج در ان ها به وفور برداشت می شود. نام این نوع برنج از ماهی عنبر جنوب گرفته شده است. علت نام گذاری آن بوی خوش این برنج است.
سطح زیر کشت برنج عنبربو در استان خوزستان بسیار بالاست و به دلیل تولید بالا مقداری از این برنج به عراق صادر می شود. اما با وجود اینکه کشت این برنج اولین بار در زمین های ظاهراً خشک و عقیم خوزستان صورت گرفت اما دامنه کشت آن اکنون بسیار وسیع تر گشته است و علاوه بر استان خوزستان در استان های دیگری نیز تولید می شود این برنج شانس آن را در رقابت با بهترین برنج های شمال بالا می برد.
دانههای برنج عنبربو معمولاً دانه بلند و خوشپخت هستند و پس از پخت، عطر و طعم منحصر به فردی را به غذا میدهند. این برنج به عنوان یکی از برنجهای با کیفیت و محبوب در سفرههای ایرانی شناخته میشود و علاوه بر طعم عالی، ارزش غذایی بالایی نیز دارد.